semakan Pool Slide Story

Hiburan yang lebih baik dan menarik untuk mengalami permainan yang berpusat pada simulator arung jeram pada musim panas. Pada musim panas, makan ais krim dan minuman sejuk adalah lebih menyeronokkan daripada yang lain, atau malah melakukan sukan musim panas yang benar-benar mengujakan. Dalam konteks ini, saya boleh memberikan contoh permainan Pool Slide Story, yang dicipta oleh pembangun Kairosoft dan membuka laluannya kepada konsol pada 5 Mei 2024.

Ini ialah permainan simulasi pengurusan tentang membina resort musim panas di mana kita boleh membina kolam renang, restoran dan pelbagai kemudahan rekreasi. Gaya piksel yang biasa saya lihat dalam permainan ini, yang dibuka pada pukul sembilan pagi dan ditutup pada pukul lapan malam untuk mengembangkan kumpulan Pelanggan di sini juga menyiarkan kemas kini yang boleh kita lihat di platform sosial.

Pool Slide Story ialah permainan yang bagus, menyeronokkan dan ketagihan seperti mana-mana permainan kairosoft. Jika anda telah bermain satu, anda mempunyai idea yang cukup bagus tentang kesemuanya, tetapi itu tidak menghalang setiap daripada mereka daripada berseronok. Dalam permainan ini, anda membina taman air, memenuhi permintaan tetamu untuk membina lebih banyak struktur untuk menarik lebih ramai orang yang membayar lebih dan meminta lebih, supaya anda boleh memenuhi permintaan mereka untuk membina lebih banyak untuk menarik lebih ramai orang dan sebagainya.

Ciri membezakan permainan ini daripada karya lain syarikat ini ialah antara muka pengguna telah memperindah jadual statistik masa permainan dan mata wang G syiling permainan, yang menjadikannya kelihatan berbeza. Hanya kerana ia berbeza, ia sentiasa menarik perhatian, jadi fungsi serba baharu di bawahnya dapat dilihat – platform sosial, yang boleh membantu iklan anda memperoleh lebih populariti dan trafik. Seperti tajuk lain yang serupa, Pool Slide Story tidak lagi berusia lima belas tahun, tetapi mata dikira pada akhir musim sejuk tahun kelapan, sudah tentu, selepas itu anda boleh terus bermain, dan selepas membersihkan permainan, anda boleh memulihkan bahagian daripada data untuk diwarisi

Semua permainan kairosoft mempunyai gelung mudah yang ketagihan dan menarik dan di sini tidak berbeza. Memandangkan permainan ini terutamanya mengenai membina taman air, kolam renang adalah bahagian tengah utama. Dari segi masa dan musim, ia mempunyai perubahan yang sama seperti permainan kairosoft tradisional, jadi dalam permainan ini ia jelas lebih popular berbanding musim lain pada musim sejuk, dan pada musim ini, tetamu akan menjadi lebih kurang daripada biasa, dan beberapa keperluan seperti melaraskan suhu air dan lain-lain akan ada

Di sini kita mesti menyebut isu menambah bahan ke kolam. Kolam dalam permainan bukan sahaja dibina dan diletakkan di sana. Kolam yang terlalu kecil akan menjadi terlalu sesak, dan tetamu bertembung antara satu sama lain di dalam air akan mengurangkan stamina mereka dan meninggalkan kolam lebih awal untuk pulang ke rumah. Apa yang lebih menarik tentang Kisah Slaid Kolam ialah warna, bau dan suhu kolam boleh diubah, menjadikan limau hijau untuk menghasilkan oren dan anggur, atau menambah matcha terus untuk menghilangkan bau busuk. Sudah tentu, aktiviti komersial juga muncul khusus untuk orang ramai.

Malah, untuk memenuhi keperluan pelanggan, anda boleh menukar bau dan warna kolam, membina tanah pembinaan anda sendiri, mengambil bahagian dalam kelulusan kolam, dll. Anda juga boleh memberi pelanggan pakaian renang dan cincin renang serta menganjurkan pertandingan sukan untuk mereka. Juga, mereka yang berjaya dalam ujian akan menerima hadiah dan wang. Selain pengurusan kolam, terdapat juga pelbagai kedai, mee goreng, krep dll. Pemain juga boleh menambah bekalan seperti cola, tembikai, dll ke kedai untuk dijual, kemudian mereka boleh membangunkan makanan, menambah makanan, minuman, dll. Pencuci mulut dan banyak lagi.

Secara visual, permainan ini mempunyai seni piksel yang comel dan berwarna-warni yang sama seperti yang anda harapkan daripada apa-apa sahaja dalam siri ini. Yang ini pastinya yang paling berwarna-warni, dengan semua perisa kolam yang menyeronokkan yang akan anda uji. Runut bunyi juga berfungsi untuk meningkatkan daya tarikan permainan dan benar-benar menenangkan.

Secara keseluruhan, Pool Slide Story ialah permainan pembangun Kairosoft kedua yang saya mainkan dan saya sangat menikmatinya! Idea untuk menambah aroma dan warna yang berbeza ke dalam air adalah sangat unik dan tidak dijangka dan dengan cepat menjadi bahagian teras permainan. Permainan saya sebelum ini daripada pembangun ini ialah Forest Camp Story yang saya lebih sukakan sedikit kerana ia memberikan lebih banyak ruang untuk kreativiti dan Kisah Slaid Pool ini memerlukan pemain melakukan sedikit pengurusan mikro yang lebih teratur supaya ia lebih “santai”. – tetapi tidak. Jangan salah faham, ia masih agak santai dan menyeronokkan.

Permainan - 9
Cerita - 8.5
Muzik - 8
Grafik - 8.5

8.5

Start typing and press Enter to search