semakan Burrow of the Fallen Bear: A Gay Furry Visual Novel

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, kami telah melihat pertumbuhan dan perkembangan permainan gaya masa visual, dan baru-baru ini banyak tajuk genre ini telah diterbitkan, dan hanya sebahagian daripada mereka yang dapat menunjukkan prestasi yang hebat. Permainan yang paling berjaya dalam genre ini adalah milik studio permainan Jepun, siri Sakura yang popular adalah antara yang paling popular. Tetapi nampaknya pembangun bukan Jepun juga sangat berminat untuk membuat tajuk ini, salah satunya adalah Male Doll Studio, yang berhasrat untuk bersaing dengan kehebatan genre novel visual dengan membuat Burrow of the Fallen Bear: Novel Visual Berbulu Gay. . lambat, tetapi ia gagal berbuat demikian, dan akibatnya produk akhir telah menjadi tajuk biasa-biasa dan malah buruk. Ia adalah permainan fantasi yang tidak menunjukkan prestasi yang baik sehingga ia tidak menunjukkan janji dalam kebanyakan aspek.

Burrow of the Fallen Bear ialah tajuk gaya novel visual yang menawarkan peluang tiga pasangan romantis yang berpotensi semasa cerita berlangsung. Anda bermain sebagai kucing muda bernama Krile yang memulakan pengembaraan istimewa di penjara bawah tanah yang dipanggil “Burrow of the Fallen Bear”. Tempat ini pernah menjadi rumah kepada salah satu makhluk paling berbahaya yang pernah wujud di Bumi, dan kerana itu, ia telah dimeterai dengan sihir selama bertahun-tahun.

Tetapi kini kuasa sihir ini semakin lemah dan entah bagaimana tempat ini boleh diakses. Oleh sebab itu, ramai pengembara dan haiwan dari negara lain telah mengembara ke tempat ini untuk melihat khazanah apa yang mungkin ada di sana. Antara orang ini ialah protagonis kami, Krile, yang ingin membuktikan kemahirannya untuk menjadi seorang pengembara yang hebat. Kini terpulang kepada anda untuk membantunya mencapai matlamatnya dan berjaya dalam eksperimen sarang ini dan hubungan peribadi dengan pengembara lain.

Semasa anda maju melalui permainan ini, anda akan perasan bahawa plotnya tidak mempunyai kedalaman yang diperlukan dan dialognya kabur dan ia kelihatan lebih seperti tajuk satu dimensi. Kandungan cerita permainan Burrow of the Fallen Bear: Novel Visual Berbulu Gay tidak boleh melibatkan anda dalam apa jua cara dan tidak mempunyai kelainan yang diperlukan. Di samping itu, kebanyakan dialog bertulis mengalami terjemahan yang lemah, dan dalam bidang ini, pencipta telah menunjukkan prestasi yang sangat buruk. Pada permulaan permainan, anda mempunyai pilihan untuk bermain permainan dengan animasi 2D secara langsung untuk watak atau dengan imej pegun.

Ciri ini tidak terdapat dalam tajuk lain genre novel visual, dan ini adalah kali pertama kami melihat penggunaan ciri sedemikian. Semasa pengembaraannya, protagonis kami, Krile, bertemu dengan banyak watak, yang masing-masing mempunyai ciri khas. Contohnya, Sylvester, musang yang bijak dan ahli menembak yang mahir yang menyertai pasukan anda, atau Grivoth, ahli sihir dan penyelidik profesional yang bertujuan untuk menyelamatkan wira haiwan. Seterusnya, anda akan melihat Ulfric dan Boris menyertai pasukan anda, setiap daripada mereka melaksanakan tugas mereka dalam aspek tertentu.

Secara keseluruhan, novel visual menawarkan “4 laluan unik dan 18 pengakhiran yang berbeza.” Dalam permainan ini, seperti tajuk lain dalam gaya novel visual, anda perlu menghabiskan banyak masa membaca dan anda perlu membuat banyak pilihan yang menjejaskan hubungan anda dengan watak lain. Pada penghujung permainan, anda akan menemui beberapa elemen gaya penyelesaian teka-teki, walaupun bilangannya sangat kecil dan mereka mencipta kepelbagaian yang hebat dalam permainan. Saya tidak boleh mengulas mengenai grafik permainan ini, kecuali pemodelan keadaan umum watak-watak adalah cukup baik untuk dianggap cemerlang. Mengenai runut bunyi, boleh dikatakan ia mempunyai runut bunyi utama yang terdiri daripada 6 buah lagu dan kecuali bilangannya yang terhad; Selebihnya boleh dilupakan sepenuhnya.

Burrow of the Fallen Bear: Novel Visual Berbulu Gay ialah novel visual yang menyeronokkan dengan banyak jalan cerita yang berbeza, setiap satu membawa kepada pengakhiran yang khusus. Selain itu, tajuk ini ialah permainan novel visual dengan teka-teki dan permainan mininya sendiri di mana pelbagai peristiwa berlaku. Saya suka plot yang ditulis dengan indah permainan ini dan pelbagai jawapan dan pengakhiran. Tetapi ia mempunyai banyak masalah yang menyebabkan titik lemah di dalamnya dan sudah tentu ia boleh menjadi lebih kaya. Kekurangan kedalaman cerita, kehadiran sejumlah besar adegan seks, terjemahan yang lemah dan perwatakan yang tidak begitu menarik adalah antara kelemahan permainan ini, yang menjadikannya tajuk yang lemah. Jika anda berminat dengan novel visual yang mementingkan haiwan, lihat di tempat lain.

Permainan - 7
Cerita - 6
Muzik - 6.5
Grafik - 7

6.6

Start typing and press Enter to search