semakan Drago Noka

Mungkin anda telah memainkan banyak tajuk dalam gaya simulator bangunan bandar, yang setiap satunya mampu membawa anda detik-detik yang sangat menggembirakan. Fokus utama permainan jenis permainan ini adalah pada pembinaan pelbagai bangunan dan pengurusan sumber penting dan penting yang mesti sentiasa dipantau. Tetapi permainan Drago Noka adalah permainan genre pembinaan bandar yang agak berbeza yang menggabungkan unsur gaya ini dengan perkara seperti pertanian dan perlombongan dan membawa pengalaman baharu kepada pemain dengan cerita inovatifnya.

Dalam permainan yang menarik ini anda perlu membina sebuah kampung di belakang seekor naga dan kemudian menguruskannya. Anda boleh mengembangkan kampung anda dengan melakukan perkara seperti menternak haiwan, melindungi lombong bawah tanah dan berinteraksi dengan penduduk kampung. Walaupun permainan ini mengandungi idea baharu dalam genre simulator bangunan bandar, ia mengalami beberapa masalah yang menjejaskan pengalaman keseluruhan.

Permainan Drago Noka berlaku di dunia di mana gergasi dan naga berkeliaran dan menjadikan bumi tidak dapat didiami untuk manusia. Sebaliknya, sebilangan besar populasi manusia tinggal di belakang seekor naga, dan permainan itu diceritakan di belakang salah satu naga bernama Grant. Watak utama cerita itu ialah Noka, yang bangun di belakang Grant tanpa kenangan lain. Noka memutuskan untuk tinggal dan menghidupkan semula kampung yang reput untuk Nana, cucu Tosca. Matlamat anda dalam permainan ini adalah untuk mengumpul bahan dan membina sebuah kampung.

Dunia permainan boleh disesuaikan dan disesuaikan sepenuhnya, membolehkan anda menerokai persekitaran Grant dan mencari bahan untuk dikumpulkan. Anda boleh membuka kunci lebih banyak alatan dan resipi dengan mengumpul lebih banyak bahan, tetapi proses ini boleh mengambil masa sehingga sebulan dalam permainan untuk membuka kunci sepenuhnya bahan mentah seperti kayu, batu dan tentu saja tanah liat. juga boleh didapati di permukaan, sementara anda perlu mencari bahagian bawah tanah Grant untuk mendapatkan bahan khusus.

Drago Noka menceritakan kisah yang sangat menarik dengan kelainannya yang tersendiri. Hakikat bahawa anda membina kampung anda di belakang seekor naga bernama Grant, yang berjalan mengelilingi peta dunia dan menyebabkan perubahan iklim dengan bertembung dengan naga lain, adalah isu yang sangat menarik di mana anda boleh Pilih laluan anda. Apabila naga bergerak, keadaan atmosfera kampung akan berubah secara tiba-tiba, dan berdekatan dengan naga berwarna berbeza boleh memberi kesan persekitaran yang berbeza. Sebagai contoh, jika anda mengikuti naga biru, anda akan melihat hujan yang boleh menyiram tanaman anda. Dalam permainan ini, anda bukan sahaja menghadapi naga gergasi, tetapi terdapat juga gergasi, dan anda mesti menghalau mereka dari tempat kediaman anda sebaik sahaja anda bertemu dengan makhluk ini, kerana gergasi menyebabkan perosak yang memusnahkan tanah pertanian dan tanaman. musnahkan awak.

Anda mesti sentiasa menjaga keperluan penduduk kampung anda dan menjalankan pelbagai pekerjaan seperti bertani, pandai besi dan memancing. Naga anda bukan satu-satunya naga dalam permainan, pelbagai jenis makhluk ini seperti naga api, naga angin, naga ais juga berkeliaran di dunia permainan yang luas. Anda perlu meningkatkan kemahiran naga anda, contohnya meningkatkan kesihatan maksimumnya dan melengkapkannya dengan senjata jarak dekat dan jarak jauh. Dalam pengertian ini, permainan Drago Noka telah mencipta keseimbangan yang betul antara penerokaan dalam persekitaran dengan matlamat jangka panjang dan pendek, yang benar-benar luar biasa.

Sebagai tambahan kepada aktiviti utama, anda juga terlibat dalam satu siri aktiviti sampingan seperti memancing dan membuat barangan, yang memerlukan anda menggunakan beberapa kaedah pemprosesan bahan mentah untuk mencipta beberapa item yang lebih sukar. Kawalan permainan adalah intuitif dan mudah sepenuhnya, dan mana-mana pemain yang mempunyai tahap kemahiran boleh menguasainya dengan mudah dalam tempoh yang singkat.

Permainan ini mempunyai grafik seni piksel di mana semua persekitaran direka dengan ketepatan dan perincian penuh. Walaupun kamera menunjukkan dunia permainan dari jarak yang agak jauh, ia memaparkan semua butiran dan objek piksel sepenuhnya, yang benar-benar menyeronokkan untuk ditonton. Kebanyakan watak juga mempunyai peragaan ala kartun yang sungguh comel dan mengekalkan daya tarikan sehingga tamat permainan. Tidak dinafikan, runut bunyi adalah salah satu kekuatan permainan, yang sangat menyeronokkan untuk didengar dan sesuai dengan dunia permainan yang luas.

Permainan Drago Noka mempunyai banyak potensi untuk pertumbuhan dan perkembangan dalam pelbagai bahagiannya, yang saya fikir pemain kurang memberi perhatian. Permainan ini cuba mempersembahkan unsur-unsur gaya simulator kehidupan dengan cara yang sangat bercita-cita tinggi yang anda tidak pernah lihat sebelum ini dalam mana-mana tajuk yang serupa. Walaupun permainan permainan ini sangat menarik dan mengagumkan, ia bergelut dengan masalah seperti kesan bunyi yang kuat dan tidak menyenangkan serta kekurangan sokongan tetikus atau penyesuaian papan kekunci penuh yang menjejaskan keseronokan keseluruhannya. . Walaupun permainan ini bukanlah tajuk yang lengkap, tetapi itulah yang saya suka tentangnya dan ia mempunyai permainan yang sangat mudah dan lancar yang mana-mana pemain boleh belajar dengan mudah.

Permainan - 7.5
Cerita - 7
Muzik - 7
Grafik - 7.5

7.3

Start typing and press Enter to search