semakan Dream Park Story

Saya dengan yakin boleh mengatakan bahawa Kairosoft Studio ialah salah satu pembangun permainan video yang paling berjaya dalam genre simulasi dan pengurusan, yang telah mengeluarkan produk hebat dalam genre popular ini, supaya segala-galanya bergerak ke hadapan. Dan apabila kita semakin hampir dengan masa semasa , kami menemui permainan yang lebih baik dan lebih baik yang boleh menghiburkan peminat genre popular ini dalam semua cara.

Permainan Dream Park Story dianggap sebagai produk terbaru studio ini yang membawa anda ke dunia indah taman hiburan dan pelancongan, di mana anda mengambil alih pengurusan taman hiburan dan anda perlu membangunkannya dalam aspek yang berbeza untuk Anda boleh tingkatkan pangkat taman anda dan akhirnya dapatkan penarafan lima bintang yang berharga. Anda perlu menarik lebih ramai pengunjung dengan membina tarikan pelancong yang menarik dan bekerja keras untuk menjadikan taman hiburan anda sebagai salah satu taman hiburan yang paling terkenal dan terbesar di bandar ini.

Dalam bahagian permainan Dream Park Story, anda perlu mengisi taman hiburan anda dengan semua jenis tarikan pelancong seperti tunggangan, aktiviti yang menyeronokkan dan juga orang yang membawa tuah. Kerana dalam permainan gaya ini, tarikan dianggap antara elemen asas yang matlamat anda adalah untuk mengembangkan persekitaran taman hiburan dengan menggunakan pembinaan bangunan ini. Tarikan pelancong ini boleh diterokai lebih lanjut selepas pembinaan untuk meningkatkan tahap mereka dan menambah ciri-ciri baru kepadanya. Sebaik sahaja anda mengupah orang yang gembira, anda boleh membuat kawasan khas untuk mereka.

Ini adalah kawasan bertema dalam taman yang boleh dipenuhi dengan tarikan bertema, pintu masuk, pintu keluar dan laluan pejalan kaki boleh ditambah ke kawasan ini untuk memudahkan perjalanan bagi mereka ini. Mereka ini memainkan peranan penting dalam menyebarkan reputasi taman tema anda dan anda harus mengupah mereka seberapa banyak yang anda boleh. Ia juga mungkin untuk membina lokasi penyelidikan dalam permainan ini, penyelidikan juga boleh digunakan untuk membuka kunci item baru. Di dalam kawasan dan di laluan, barangan seperti penjual makanan dan minuman boleh dibina, ini akan meningkatkan populariti kawasan sekitar dan anda juga mungkin memperoleh mata daripada orang yang lalu-lalang. Eksperimen dengan kombinasi yang berbeza untuk melihat kombinasi yang paling sesuai untuk anda.

Melengkapkan permintaan orang ramai akan membawa anda pelbagai faedah, dan melengkapkan dua permintaan daripada pelawat akhirnya akan mengubahnya menjadi peminat taman.
Pelawat biasa kurang berkemungkinan tinggal di taman anda sehingga tamat masa yang diperuntukkan berbanding peminat. Menggunakan megafon pengiklanan di salah satu tarikan pelancong meningkatkan populariti dan harga tiketnya untuk masa yang terhad. Gunakannya untuk meningkatkan tunggangan licin seperti gelongsor atau untuk mendapatkan lebih banyak perbatuan daripada tunggangan popular. Jualan tiket untuk sementara menambah bilangan pelawat ke taman, pelawat atau akaun media sosial boleh menyediakannya. Permainan tamat selepas 13 tahun masa dalam permainan pada penghujung musim sejuk, anda boleh meneruskan permainan selepas tamat atau memindahkan beberapa data anda ke permainan baharu. Ini menjadikannya lebih mudah untuk mendapat markah yang lebih tinggi.

Dari segi grafik, Dream Park Story menggunakan kaedah yang sama seperti tajuk Kairosoft sebelum ini, reka bentuk penampilan watak dibuat dalam piksel, dan sudah tentu, ini juga terpakai pada butiran dan elemen persekitaran. Kaedah ini adalah biasa dalam tajuk gaya retro klasik yang diterbitkan pada tahun 80-an dan 90-an. Atas sebab ini, anda mungkin tidak dapat melihat bentuk umum dan penampilan sebenar watak-watak dan juga bangunan, yang, sudah tentu, tidak begitu penting, kerana satu-satunya perkara yang penting tentang permainan ini ialah permainannya, yang menarik semua perhatian anda.dia lakukan. Tiada fungsi reka bentuk semula dalam permainan ini, jadi anda tidak boleh menukar reka bentuk taman anda di tengah-tengah permainan dan perlu bermula dari awal.

Persoalan besar ialah sama ada permainan Dream Park Story berbaloi untuk dibeli atau tidak. Sebagai tindak balas, saya harus mengatakan bahawa permainan ini adalah satu lagi karya kecil dan bebas daripada Kairosoft yang mesti dialami oleh setiap pemain yang berminat dalam simulasi dan gaya pengurusan. . Tiada iklan atau pembayaran dalam apl dalam permainan ini, jadi ia pasti berbaloi dengan wang yang anda belanjakan untuk permainan ini. Ia adalah permainan yang sangat menarik dan menyeronokkan yang mempunyai kandungan yang cukup menyeronokkan untuk membuatkan anda kembali untuk mendapatkan lebih banyak lagi.

Permainan permainan ini adalah sukar, tetapi ia tidak mustahil dan dengan sedikit masa anda boleh menguasai prinsip dan mekanik amnya. Permainan ini juga sangat ketagihan, walaupun kadang-kadang ia boleh menjadi agak menggembirakan, kerana terdapat begitu banyak perkara untuk diletakkan dan ruang yang begitu sedikit. Walau bagaimanapun, saya percaya bahawa Dream Park Story ialah salah satu pengurusan pembinaan dan permainan simulator terbaik dalam beberapa tahun kebelakangan ini, walaupun untuk platform mudah alih.

Permainan - 9
Cerita - 8.5
Muzik - 8
Grafik - 9

8.6

Start typing and press Enter to search