semakan Exitman Deluxe

Beberapa permainan yang kita lihat dalam bentuk permainan seperti 2048 secara langsung mengingatkan fakta bahawa permainan ini pada dasarnya adalah permainan teka-teki, tetapi beberapa permainan mempunyai unsur campuran dan juga menggabungkan genre yang berbeza dalam satu cara. Mereka menunjukkan diri mereka bahawa ia nampaknya mereka bukan teka-teki sama sekali, tetapi bentuk dan penampilan mereka meletakkan mereka dalam genre ini dengan cara yang menarik, yang mesti dikatakan sebagai genre baru permainan ini. Hari ini, saya akan memperkenalkan permainan baru yang hampir dengan sifat-sifat yang kami nyatakan di atas. Permainan yang dipanggil Exitman Deluxe telah dikeluarkan, yang mempunyai penampilan yang ringkas dan telus, hari ini kami akan menyemak permainan ini untuk mengetahui kedalaman pembangunan dan permainan di sebalik permainan mudah ini untuk pemain yang berminat dengan genre permainan ini telah dilihat. Bersama bulan dengan menyemak permainan ini di laman web Gamunia.

Exitman Deluxe harus dianggap sebagai permainan teka-teki. Selain itu, terdapat unsur-unsur permainan yang merupakan gabungan permainan aksi dan pengembaraan, yang tidak sepatutnya dihargai. Seperti yang anda boleh lihat dari rupa permainan, permainan ini pada asasnya adalah permainan dua dimensi yang tidak begitu sukar untuk dibangunkan. Perkara penting tentang permainan ini ialah permainan Exitman Deluxe pada asasnya telah memudahkan untuk menambah bilangan peringkat permainan dengan dua dimensinya. Dengan cara permainan Exitman Deluxe pada dasarnya mengandungi seratus peringkat dalam setiap peringkat, di mana anda menghadapi pelbagai teka-teki. Anda harus menganggap Exitman Deluxe sebagai salah satu permainan di mana anda tidak boleh mengalihkan pandangan anda dari monitor untuk seketika untuk bermain permainan itu. Bermain permainan memerlukan penyelesaian masalah yang cepat dan kemahiran pemain, yang anda mesti boleh gunakan dengan cepat dan teruskan ke langkah seterusnya sebelum langkah itu selesai. Dalam permainan, anda tidak diberi banyak masa untuk berfikir.

Pada masa anda menamatkan setiap peringkat permainan, anda akan menyedari bahawa dalam permainan ini anda perlu cepat pergi ke peringkat seterusnya dan cepat membuat keputusan sekali lagi, yang menjadikan permainan ini sangat menarik dan juga secara mental pada masa-masa Kedengarannya membosankan. Tidak ada cerita istimewa dalam permainan, tetapi watak utama permainan, Amal, adalah boneka yang diiringi oleh watak lain di tengah-tengah permainan. Dalam permainan ini, tiada lagi laluan permainan dan perkembangan sampingan. Apa yang anda perlu lakukan ialah menyelamatkan watak permainan. Masalah ini boleh berlaku dengan menggerakkan watak dalam mata selamat permainan. Dalam permainan, terdapat dinding besar di bahagian atas yang tiba-tiba bergerak ke bawah. Dinding ini boleh menghancurkan dan memusnahkan anda dengan mudah, jadi anda perlu dapat mengalihkan diri anda ke mata yang telah ditentukan oleh permainan untuk anda supaya anda boleh kekal selamat. Sambungan ini termasuk lubang di dinding yang perlu anda kenali dan pergi ke arah apabila anda memulakan peringkat pantas. Anda perlu bergerak cepat kerana dinding tidak memberi anda banyak masa untuk berfikir.

Selain itu, dalam setiap lubang dinding permainan terdapat pintu di mana anda boleh masuk, yang bermaksud bahawa anda juga boleh mendapatkan beberapa mata tambahan X, dan mata ini memerlukan pergerakan tepat anda dan kedudukan tepat pada titik di mana pintu wujud. Anda boleh melipatgandakan mata anda dalam setiap peringkat. Bilangan peringkat permainan dibangunkan dengan sangat baik dalam permainan dan anda juga dapat melihat bahawa permainan ini tidak begitu banyak dari segi grafik dan anda tidak boleh menyalahkannya kerana permainan ini adalah permainan reaktif dengan konsep teka-teki yang dua. -grafik dimensi. Dua warna yang ringkas juga nampaknya cukup untuk menyelesaikan cabaran permainan.
Secara umum, harus dikatakan bahawa antara permainan teka-teki dan permainan pantas, permainan Exitman Deluxe boleh menjadi jambatan yang sangat baik antara keduanya. telah membangunkan motivasi yang boleh membuat anda sibuk selama berjam-jam dan setiap kali kekalahan anda membuat anda sangat marah bahawa permainan ini boleh menjadi salah satu permainan di mana anda boleh menyeksa satu sama lain di kalangan rakan anda.

Permainan - 4
Cerita - 6
Muzik - 7
Grafik - 5

5.5

Start typing and press Enter to search