semakan Minimal Move

Hari ini, kami akan menyemak beberapa permainan yang paling popular dan bising di kawasan permainan teka-teki tinggi. Yazi, dengan gayanya yang unik, memperkenalkan jenis reka bentuk permainan teka-teki ke tahap pembangunan permainan baharu untuk pembangun, dan pemain yang berminat untuk bermain jenis permainan ini akan sangat gembira untuk mengeluarkan permainan baharu. Nama permainan ini ialah Minimal Move, yang telah diterbitkan di kedai Nintendo dan Steam dengan banyak bunyi dan penggoda dan treler, dan hari ini kami akan menyemak permainan ini untuk anda pemain dan rakan-rakan di laman Gamunia. Tinggal bersama kami.
Minimal Move harus diklasifikasikan sebagai permainan teka-teki. Puluhan permainan diterbitkan dalam genre ini setiap hari, dan kami tahu bahawa pasukan pembangunan, terutamanya pembangun permainan indie, suka membangunkan permainan mereka sendiri dalam genre ini, kerana mereka bentuk permainan teka-teki dengan cara yang meningkatkan kekuatan mana-mana pembangun dalam sektor ini. Kepintaran reka bentuk membawa kepada fakta bahawa tidak setiap permainan boleh mempunyai ciri ini, dan biasanya pembuat permainan mencari reka bentuk dalam permainan pengembaraan dan platformer 2D. Tetapi permainan Minimal Move telah melampaui ini dan selain daripada melihat idea baharu dalam bidang permainan teka-teki, permainan ini mempunyai grafik yang sangat menarik dan ciri 3D yang boleh menarik minat ramai pemain. Mereka kelihatan sangat menggoda dalam genre ini.

Idea utama bermain permainan adalah bahawa anda berada dalam persekitaran di mana anda sepatutnya dapat melancarkan laluan dan proses pergerakan anda dari titik yang ditentukan dalam permainan. Teka-teki dan idea ini bukanlah begitu baharu, tetapi perkara yang kelihatan sangat menarik tentang permainan Minimal Move ialah mempunyai ciri seperti melakukan ini dalam tiga dimensi, yang menjadikan permainan ini lebih sukar untuk lelaki. Kisah permainan ini adalah tentang dua bengkel angkasa yang pergi ke planet baru untuk misi, yang tidak bagus. Tetapi dengan memasuki planet ini, anda berhasrat untuk pergi ke penghujungnya, jadi setiap peringkat adalah kesinambungan laluan di peringkat seterusnya permainan Minimal Move.

Dua watak utama permainan boleh mengawal kiub permainan, tetapi kuasa watak adalah berbeza. Watak yang lebih nipis boleh memutarkan kiub dalam dua dimensi, tetapi perkara yang menarik dan menarik dalam permainan ini ialah watak kedua juga boleh menggerakkan kiub dalam dimensi ketiga, yang membuatkan Selalunya, anda tidak menyedari bahawa terdapat adalah kiub dalam dimensi ketiga kerana kamera permainan menunjukkan anda dari sisi dan anda melihat sebelah kiub ini. Selepas menggerakkan kiub ini, anda akan melihat bahawa laluan permainan boleh diturap untuk anda dengan cara yang berbeza. Tetapi kamera permainan ini dianggap sebagai salah satu kelemahan permainan Minimal Move itu sendiri kerana ruang permainan sangat terbuka dan anda jauh dari teka-teki permainan yang dalam banyak kes apabila teka-teki permainan adalah kecil sama sekali, lebih daripada lapan puluh peratus daripada skrin permainan adalah ruang kosong. supaya kita perlu sentiasa mendekatkan muka kita dengan monitor untuk melihat rupa teka-teki permainan itu.

Bilangan teka-teki dan peringkat yang diperlukan direka untuk Bayes dan bentuk serta gaya permainan dicipta dalam ruang yang berbeza, dan juga dalam perbincangan grafik, terdapat permainan terhad yang boleh membangunkan gaya permainan teka-teki menjadi reka bentuk 3D, iaitu kad yang menang. Ia dianggap sebagai Minimal Move untuk permainan.
Secara keseluruhannya, harus dikatakan bahawa permainan Minimal Move harus dianggap sebagai teka-teki yang sangat istimewa di mana grafiknya sangat baik dan dibangunkan dengan ciri khas. Permainan ini penuh dengan dialog menarik antara watak semasa menyelesaikan teka-teki permainan, dan ia juga mungkin untuk bermain permainan sebagai dua pemain kerana mempunyai dua watak dalam permainan. Sudah tentu, terdapat masalah seperti kawalan watak dan keterpencilan kamera permainan pada skrin, yang boleh menjengkelkan pada peranti Nintendo, tetapi masih, boleh dikatakan bahawa permainan Minimal Move benar-benar bernilai dimainkan.

Permainan - 6
Cerita - 5
Muzik - 6
Grafik - 7

6

Start typing and press Enter to search