semakan Albacete Warrior

Sentiasa, permainan yang diletakkan di kedai permainan Nintendo, terutamanya yang dibuat dalam genre pengembaraan, mungkin tidak menunjukkan diri mereka dalam tangkapan skrin permainan seperti yang sepatutnya. Sebagai contoh, hari ini terdapat permainan baru di kedai, dalam permainan ini anda mungkin berfikir bahawa platformer ini dibuat dalam dua dimensi, tetapi perlu diingat bahawa permainan ini bukan sahaja lebih dimensi tetapi juga lebih menyeronokkan daripada Ia adalah apa yang nampaknya. Untuk tujuan ini, kami membawa permainan ini ke jadual semakan laman web Gamunia untuk anda pemain dan rakan dalam dunia permainan video. Kami harap anda menikmati artikel ini. Tinggal bersama kami.
Permainan Albacete Warrior harus dianggap sebagai salah satu permainan koboi dan indie, iaitu, India, di mana anda adalah watak di mana anda pergi ke pasukan itu sebagai pejuang dari era baru dan mula berjuang di dunia kedua-dua kumpulan. Salah satu bahagian yang paling menarik dan menarik dalam permainan ini ialah kita dapat melihat perkembangan baharu dalam enjin grafik baharu yang dibangunkan untuk kumpulan permainan Nintendo.

Permainan menunjukkan diri mereka dengan kualiti yang lebih baik dan kadar bingkai yang lebih tinggi walaupun dalam tindakan hampir dua dimensi ini. Kualiti reka bentuk permainan seperti Albacete Warrior telah menghadapi revolusi baharu dan ini telah menjadikan tangan pembangun lebih terbuka untuk mencipta idea baharu dalam permainan mereka. Atas sebab ini, kami melihat dalam permainan Albacete Warrior bahawa permainan ini mungkin kelihatan seperti permainan 2D, tetapi ia serupa dengan permainan 3D kerana anda boleh menggerakkan watak utama permainan secara mendalam. Sudah tentu, ini bukan definisi permainan 3D kerana watak anda masih kekal dalam bentuk 2D dan hanya boleh bergerak di kaki langit untuk menyasarkan watak yang datang ke arah anda dalam pertempuran permainan.

Salah satu perkara menarik yang digunakan dalam pembangunan permainan Albacete Warrior ialah watak utama permainan, yang sentiasa menggunakan dialog serta garis lucu dan ganas semasa pertempurannya, yang menjadikan watak ini bukan sahaja sangat berkaitan. komunikasi, tetapi ia menjadikan pertempuran permainan lebih menarik daripada sebelumnya. Pada setiap peringkat permainan, banyak cerita dicipta untuk memberi anda gambaran tentang tujuan pertempuran ini. Anda berada dalam era di mana koboi dan India berperang, dan walaupun dalam banyak kes kedua-dua pasukan mengatakan perkara yang betul tentang satu sama lain, terdapat kumpulan yang hanya berperang. Itulah sebabnya anda memasuki zon perang ini supaya anda boleh menghentikan kumpulan ini sebelum mereka menyerang satu sama lain. Tetapi bagaimana ini dilakukan? Dengan menyerang mereka! Anda adalah wira seperti ninja yang berani yang boleh bergerak di sekitar peta permainan menggunakan pergerakan pantas dan pertempuran anda. Biasanya, dalam setiap pertempuran, sejumlah besar NPC permainan bergerak ke arah anda, dan anda boleh mengalahkan mereka dengan mencipta ruang yang diperlukan untuk melakukan gerakan tempur anda sendiri.

Tetapi pada akhir setiap peringkat permainan terdapat bos dan gergasi yang mungkin membuat anda ketawa. Anda boleh melihat bos seperti tokoh sejarah dan juga Donald Trump dalam satu peringkat. Dialog antara bos ini dan anda benar-benar lucu dan menyeronokkan, yang telah mengambil permainan dengan baik daripada hanya sedikit permainan dan menjadikan proses bermain permainan itu menarik. Dari segi grafik, reka bentuk permainan kelihatan agak berpiksel dan seperti kad, tetapi ia serasi sepenuhnya dengan platform dan apa yang kita lihat daripada permainan pengembaraan serta permainan biasa di kedai.
Secara keseluruhannya, harus dikatakan bahawa permainan Albacete Warrior harus dianggap sebagai salah satu permainan di mana gaya permainan pengembaraan Ashken dua dimensi telah dicapai dalam platform ini, dan dalam permainan ini, walaupun harganya lebih tinggi sedikit daripada biasa. Tetapi anda boleh mendapatkan kandungan yang sangat bagus dan menarik, terutamanya untuk platform Nintendo, yang kami syorkan bermain permainan ini kepada pencinta platformer 2D.

Permainan - 6
Cerita - 8
Muzik - 6
Grafik - 6

6.5

Start typing and press Enter to search