semakan Go Rally

Hari ini, biasanya permainan yang diletakkan dalam genre permainan perlumbaan di Nintendo Store tidak mempunyai nombor yang diperlukan sama sekali, dan terdapat banyak sebab untuk itu. Tetapi apabila kami melihat permainan Go Rally, kami berkata kepada diri sendiri sama ada permainan ini benar-benar perhimpunan penuh atau tidak! Atas sebab ini, kami membawanya ke meja semakan tapak Gamunia untuk anda pemain dan rakan baik kami. Tinggal bersama kami.
Permainan Go Rally harus dianggap sebagai permainan selepas rali dan permainan perlumbaan, jadi kami juga terkejut dengan keluaran permainan ini di Nintendo Store. Terdapat banyak sebab untuk kejutan ini. Sebab pertama ialah permainan Go Rally di gedung Goal Play adalah salah satu permainan perlumbaan yang boleh anda mainkan dalam permainan mudah alih, dan kewujudan permainan ini secara amnya dan penghijrahan mereka terutamanya permainan perlumbaan ke dunia permainan. Steam dan Nintendo biasanya tidak. Salah satu sebab ini ialah kita biasanya tidak melihat kualiti yang baik dalam dunia permainan Nintendo daripada genre permainan perlumbaan.

Salah satu sebab untuk ini ialah biasanya platform, serta enjin dan enjin reka bentuk untuk membuat permainan ini tidak dibina sama sekali, dan biasanya apabila platformer seperti simulasi permainan Crash, yang melakukan penciptaan permainan kad dan mesin. Kami melihat bahawa mereka tidak sebaik permainan yang dipasang pada konsol. Salah satu sebab ini ialah kadar bingkai yang rendah dalam permainan Nintendo mewujudkan had untuk pembangunan permainan. Atas sebab ini, tiada permainan gaya rali berkualiti tinggi di Nintendo Store. Tetapi keadaannya sedikit berbeza dalam permainan Go Rally. Permainan rali dan perlumbaan adalah sebahagian besar daripada kedai permainan mudah alih dan telah mencapai tahap standard selama bertahun-tahun dengan kualiti yang baik. Hasilnya, dalam permainan ini, kita dapat melihat permainan di mana Go Rally mempunyai grafik yang munasabah dan permainan yang seimbang dalam bidang reka bentuk dan pembangunan permainan dalam genre ini.

Sudah tentu, katakan bahawa permainan Go Rally tidak sama sekali seperti yang anda fikirkan, ke tahap permainan seperti Forza, dan anda tidak sepatutnya mengharapkan perkara ini daripada permainan ini, tetapi secara umum, ia harus dikatakan bahawa bagi mereka yang mahukan permainan kecil dalam gaya Jika mereka ingin mengadakan perhimpunan pada peranti mereka, Go Rally boleh menjadi pilihan yang sangat baik. Walau bagaimanapun, banyak elemen telah digunakan dalam pembangunan permainan ini supaya kami mempunyai kualiti yang sesuai untuk melakukan rali yang baik untuknya. Sebagai contoh, penempatan kamera permainan di atas dan bukannya di belakang kepala telah menjadikan reka bentuk peta serta butiran permainan menjadi ketara pada permulaan, dan pada peringkat seterusnya, kecacatan kecil yang boleh dilihat dengan mengezum dalam permainan ini telah hilang dalam permainan ini Pada peringkat seterusnya, anda dapat melihat bahawa penurunan kadar bingkai tidak lagi kelihatan dalam permainan kerana kamera menunjukkan permainan secara umum dan latar belakang permainan bukanlah elemen yang bergerak seperti kebanyakan perhimpunan.

Jalan yang termasuk dalam permainan Go Rally termasuk banyak ketinggian, jambatan dan halangan yang mengganggu kelajuan anda dan lompatan kereta anda di teluk, yang menjadikan permainan ini semula jadi. Dalam Betadia Biz, anda boleh memilih kereta anda sendiri di garaj anda, dan ciri-ciri seperti pemperibadian dan perubahan warna, serta meningkatkan kuasa turbo dan enjin kereta turut dibina ke dalam permainan. Di samping itu, bunyi dan bilangan kereta dalam permainan tidak disimulasikan dengan baik, dan kereta itu sendiri adalah simulasi kereta Toyota dan Mazda yang aktif dalam perhimpunan seterusnya, yang kelihatan baik untuk pasukan pembangunan. Permainan Go Rally telah memintas hak cipta mereka.
Secara umum, perlu dikatakan bahawa permainan Go Rally harus dianggap sebagai versi kompak permainan rali, di mana anda boleh bermain permainan rali dengan standard yang baik ditetapkan untuknya selepas masa yang lama. Permainan ini termasuk beberapa peta yang sesuai dan mod yang berbeza untuk dimainkan, dan jika anda peminat permainan perlumbaan, kami mencadangkan agar anda tidak terlepas permainan ini.

Permainan - 7
Cerita - 3
Muzik - 5
Grafik - 6

5.3

Start typing and press Enter to search