semakan Ink and Paper: DoodleCut

Kebanyakan permainan eksklusif Nintendo Switch mempunyai potensi untuk menggunakan idea yang sangat menarik dan inovatif dalam pelbagai bahagian mereka, dan untuk melakukan ini, studio permainan memfokuskan pada menggunakan ciri dan idea ini pada tajuk baharu mereka. Permainan sedemikian, walaupun reka bentuk yang ringkas dan sedikit butiran dalam permainan, boleh menghadapi banyak kejayaan relatif, semuanya bergantung pada cara pembangun mereka bekerja.

Salah satu idea menarik ini ialah penggunaan konsep lukisan dan lukisan yang boleh menghidupkan kembali kenangan terindah zaman kanak-kanak anda. Dalam permainan terbaharunya, Ink & Paper: DoodleCut, Naptime Studios menggunakan pendekatan gaya penerokaan yang membolehkan anda menghidupkan semula zaman persekolahan anda. Ini ialah tajuk arked bebas kecil dalam genre misteri, yang mempunyai bahagian berbilang pemain yang menarik, dan walaupun saiznya sangat kecil, ia boleh membawa anda dan rakan anda keseronokan.

Jika anda melihat pada imej Ink & Paper: DoodleCut, anda akan pasti bahawa tajuk ini tidak mempunyai kandungan cerita dan merupakan salah satu permainan yang tidak mempunyai plot, dan sudah tentu ia tidak perlu mempunyai seperti itu. kes. Sebaliknya, dia menumpukan semua perhatiannya pada bahagian permainan, yang merupakan bahagian utama permainan. Permainan umum juga sangat mudah: anda perlu melukis garisan pada skrin kertas menggunakan emoji untuk mencipta kawasan tertutup dan tertutup. Dengan melakukan ini, kawasan yang dikehendaki akan dicat dan dibezakan daripada bahagian lain skrin. Anda perlu melukis lebih daripada tiga suku skrin untuk memenangi peringkat. Tajuk ini boleh dimainkan secara tunggal dan berganda.

Emotikon yang boleh anda pilih termasuk ikan, kumbang, kapal angkasa, gunting dan rama-rama. Semasa melukis garisan dan membuat kawasan tertutup, berhati-hati terhadap penjahat yang berkeliaran di sekitar dunia permainan kertas yang boleh menghalang anda dengan mengganggu garisan yang anda lukis. Secara keseluruhan, terdapat kira-kira 50 peringkat dalam permainan ini, di mana setiap satu anda perlu melengkapkan bahagian skrin, tahap penyiapan yang ditunjukkan sebagai peratusan di bahagian atas sebelah kanan skrin. Setiap peringkat mempunyai banyak cabaran untuk ditawarkan, termasuk kawasan yang berbeza dan musuh baharu dan pelbagai.

Dalam setiap peringkat, terdapat masa tertentu yang memberi anda bintang sebagai ganjaran. Jika anda melengkapkan pentas dalam masa kurang daripada masa yang diperuntukkan, anda akan mendapat semua bintang. Selain itu, anda mempunyai beberapa barangan kesihatan yang boleh anda gunakan jika anda mati. Salah satu ciri menarik permainan Dakwat dan Kertas: DoodleCut ialah sokongan fungsi Co-op, di mana anda boleh bermain dengan rakan anda untuk memperoleh peratusan penyiapan tertinggi dalam masa yang singkat. Semasa anda maju dalam permainan, anda boleh membuka kunci dua mod berkelajuan tinggi dan tidak berkesudahan, setiap satunya mempunyai ciri tersendiri.

Dari segi visual dan grafik, permainan ini menggunakan gaya seni yang istimewa dan indah yang sungguh mengagumkan. Dunia permainan kertas telah direka dengan ketepatan dan keindahan yang terbaik, dan penjagaan khas telah diambil dalam reka bentuk pelbagai elemen dan butirannya, yang menunjukkan kemuncak seni pencipta. Penggunaan warna yang gembira, menyenangkan dan pelbagai untuk mencipta dunia yang menarik perhatian dilakukan dengan sangat baik dan pastinya akan menarik perhatian setiap pemain. Runut bunyi juga berfungsi untuk menjadikan permainan lebih menyeronokkan, tetapi bilangannya adalah kecil dan tidak mempunyai variasi yang diperlukan.

Permainan Ink & Paper: DoodleCut ialah salah satu tajuk bebas kecil dan kecil Nintendo Switch yang membawa anda kembali ke zaman kanak-kanak anda dan boleh menghidupkan semula kenangan terbaik masa itu untuk anda. Apabila anda berurusan dengan semua jenis lukisan dan mewarnakannya dan anda sentiasa menghadapi cabaran untuk mencipta landskap yang indah di atas kertas putih.

Permainan ini mempunyai permainan yang sangat mudah yang hanya mengambil masa beberapa minit untuk dipelajari, dan mungkin seperti tajuk lain dalam genre yang sama, ia akan menjadi monoton selepas bermain untuk seketika. Tetapi pada pendapat saya, puncak keseronokan dan keseronokan adalah dalam bahagian berbilang pemain, di mana anda boleh melengkapkan matlamat setiap peringkat dengan pemain lain dan memanfaatkan sepenuhnya lukisan dalam dunia permainan kertas. Jika anda berminat dengan dunia melukis dan melukis, saya cadangkan anda untuk mengalami permainan ini.

Permainan - 7.5
Cerita - 7
Muzik - 7
Grafik - 7.5

7.3

Start typing and press Enter to search