semakan Jumbo Airport Story

Studio Jepun Kairosoft dianggap sebagai salah satu pembangun paling berbakat dalam dunia permainan video, yang kebanyakannya terkenal kerana mencipta tajuk genre pengurusan dan simulasi, dan setakat ini telah mengeluarkan pelbagai jenis permainan dalam genre ini pada pelbagai platform dan telefon bimbit. Pembangun ini memulakan kerjanya sejak 2011 dan telah meninggalkan prestasi yang sangat cemerlang sehingga kini. Studio ini telah mencipta tajuk gaya simulator untuk pelbagai lokasi seperti pusat beli-belah, kampung dan taman hidupan liar, dan produk terbaharu mereka, Jumbo Airport Story, telah dikeluarkan untuk konsol Nintendo Switch.

Sudah tentu, versi PC dan Xbox permainan ini akan dikeluarkan pada tarikh yang tidak diketahui mulai 2023, dan saya berharap pemilik kedua-dua platform ini juga dapat merasai permainan yang menyeronokkan ini secepat mungkin. Permainan ini meletakkan anda bertanggungjawab untuk menguruskan lapangan terbang, yang anda perlu bertukar menjadi salah satu lapangan terbang paling terkenal di dunia menggunakan strategi anda sendiri. Tajuk ini boleh menghiburkan anda untuk masa yang lama dengan peringkat yang sangat menarik dan watak yang menarik serta grafik piksel yang menarik perhatian.

Permainan Jumbo Airport Story adalah tajuk dalam gaya simulasi, pengurusan dan strategi, yang mempunyai permainan yang sangat mudah dan tidak mempunyai cerita yang sangat penting, yang, sudah tentu, tidak memerlukan perkara sedemikian, kerana permainannya yang mudah memberitahu semuanya dengan baik dan Ia melibatkan anda dalam kandungan keseluruhan permainan. Sudah tentu, kebanyakan tajuk simulator tidak mempunyai bahagian cerita dengan cara yang sama seperti dalam tajuk lain, dan tumpuan utamanya adalah pada bahagian permainan.

Dalam bahagian permainan permainan ini, pembantu bernama Celeste Skye membimbing anda melalui permainan dan memberi anda penjelasan yang diperlukan tentang mekanisme tersebut. Dalam langkah pertama, anda perlu mencipta kawasan letak kereta untuk lapangan terbang anda supaya semua pesawat yang mendarat di lapangan terbang anda boleh memuatkan dan menyimpan produk yang berbeza. Semasa proses ini berlaku, juruterbang perlu berehat dan meluangkan sedikit masa berseronok, jadi Celeste mencadangkan membina tempat seperti bar snek mungkin membantu memastikan juruterbang terhibur semasa mereka menunggu. . Dari masa ke masa, anda mencipta bangunan lain seperti kedai buku dan pelbagai restoran, dan sudah tentu, anda melakukannya dengan membelanjakan jumlah mata wang biasa dalam permainan.

Dalam permainan Jumbo Airport Story, dari semasa ke semasa, pelawat yang berbeza seperti tetamu khas dan lawatan berkumpulan akan datang ke lapangan terbang anda, dan sebenarnya lapangan terbang anda akan menarik pelawat yang berbeza. Orang ini boleh menilai kemudahan lapangan terbang anda dan setiap pelawat mempunyai tahap dan rating kepuasan. Lebih baik kemudahan dan jumlah hiburan di lapangan terbang anda, lebih berpuas hati pengunjung dan lebih banyak mata yang anda akan perolehi. Mendapat lebih banyak mata akan menjadikan lapangan terbang anda berkembang dan berkembang dan anda boleh menamatkan permainan lebih awal.

Dari segi grafik, permainan ini menggunakan corak yang sama yang digunakan dalam ciptaan studio Kairosoft yang lain, iaitu dalam gaya simulator pengurusan. Pelbagai watak sentiasa bergerak di latar belakang persekitaran, yang mempunyai grafik piksel. Pemodelan watak-watak ini sangat menakjubkan dan anda sentiasa mahu melihat mereka bergerak dan meriah. Penggunaan warna-warna terang dan palet warna yang cantik untuk menyerlahkan elemen alam sekitar sangat mengagumkan, dan perwatakan watak dalam cerita juga sangat indah. Tidak ada runut bunyi yang penting dan menonjol dalam permainan yang boleh dianggap sebagai salah satu kekuatannya. Tetapi beberapa yang wujud hampir menebus jurang antara cerita dan permainan.

Permainan - 8.5
Cerita - 8
Muzik - 8
Grafik - 8.5

8.3

Permainan Jumbo Airport Story ialah satu lagi tajuk syarikat Kairosoft yang dibuat dengan baik dan sangat menghiburkan, yang memperkenalkan anda kepada aspek pengurusan dan kesukaran laluan pengurus lapangan terbang. Sangat menarik untuk melihat bagaimana orang ramai menjalankan perniagaan harian mereka di lapangan terbang sambil bergegas untuk menaiki kapal terbang mereka. Grafik artistik gaya piksel permainan adalah contoh yang baik untuk ini, dan dalam latar belakang persekitaran permainan yang pelbagai, anda sentiasa melihat aliran berterusan aktiviti harian orang yang pergi ke lapangan terbang. Saya mengesyorkan pengalaman permainan ini kepada semua yang berminat dalam gaya pengurusan dan simulator, kerana mereka pasti akan berseronok dengannya.

Start typing and press Enter to search