semakan Kids Party Checkers

Ramai orang sedang mencari satu set permainan otak yang boleh dimainkan dengan rakan dan ahli keluarga yang lain; Tetapi mungkin permainan seperti backgammon dan catur sudah ketinggalan zaman. Dalam konteks ini, permainan terbaik yang boleh dicadangkan ialah permainan papan, yang kebanyakannya mempunyai persaingan antara dua atau lebih pemain. Peraturan permainan ini boleh berbeza-beza daripada sangat mudah kepada sangat kompleks, dan masa yang diperlukan untuk mempelajari atau menguasai permainan mereka sangat berbeza dari satu permainan ke permainan yang lain.

Salah satu permainan papan yang paling menghiburkan ialah permainan dam, yang biasanya dimainkan dengan kepingan backgammon pada papan catur, dan di mana anda perlu membuat pergerakan pepenjuru dengan kepingan anda untuk mengeluarkan kepingan lawan anda daripada permainan. . Kids Party Checkers adalah berdasarkan permainan dam, yang mempunyai mod pemain tunggal dan mod berbilang pemain tempatan, dan dikeluarkan pada 12 Januari 2023, secara eksklusif untuk konsol Nintendo Switch.

Kids Party Checkers mengisahkan sekumpulan wira yang disayangi yang bermain permainan dam semasa pesta taman. Watak-watak ini dianggap sebagai avatar anda dan anda mesti memilih salah satu daripada mereka pada permulaan permainan untuk menemani anda semasa permainan. Ini adalah permainan papan tradisional yang terkenal yang membawakan anda banyak detik yang menyeronokkan dan lucu dalam bentuk permainan kartun lucu yang lebih sesuai untuk kanak-kanak.

Dari segi permainan, Kids Party Checkers ialah permainan asah otak dua pemain yang dimainkan pada papan atau papan yang mempunyai grid segi empat sama seperti papan catur biasa dan terdapat dalam warna putih dan satu warna lain. Saiz papan boleh diubah mengikut tahap pengalaman anda, dan susun atur bilangan jubin pada setiap papan permainan ini boleh berbeza dari 6×6 hingga 12×12, tetapi cara anda bermain permainan dan peraturan yang anda pertimbangkan untuknya , mereka semuanya sama antara satu sama lain. Halaman dengan lebih sedikit jubin ialah reka letak yang bagus untuk mengajar kanak-kanak permainan, manakala halaman dengan lebih banyak jubin bagus untuk pemain lanjutan yang ingin mengalami cabaran sebenar.

Dalam permainan ini anda mempunyai kepingan yang semuanya seperti syiling yang hanya boleh bergerak secara menyerong. Warna jubin setiap papan atau plat Bazeef adalah satu antara terang dan gelap, di mana warna terang adalah putih. Setiap pemain mengikut gilirannya menggerakkan satu bahagian menyerong ke hadapan. Jika anda melompat ke atas kepingan lawan sambil bergerak ke hadapan, anda boleh mengeluarkan kepingan itu daripada permainan. Mencapai kemenangan bergantung kepada membuang semua kepingan lawan.

Dalam permainan Checkers Parti Kanak-kanak, semua kepingan anda mesti diletakkan dalam jubin gelap, dan pergerakan mesti ke hadapan, serong, dan hanya dalam jubin gelap, dan anda tiada kaitan dengan jubin putih. Mata khas diberikan kepada pemain yang boleh membawa salah satu bahagian ke baris terakhir permainan, dalam hal ini kepingan itu menjadi raja dan merupakan satu-satunya bahagian yang berhak untuk bergerak ke belakang.

Salah satu ciri tersendiri bagi tajuk teka-teki indie Nintendo Switch ialah gaya seni mereka yang cantik dan unik, dan Kids Party Checkers tidak terkecuali. Dengan reka bentuk grafik yang menakjubkan, permainan ini akan membantu anda dan keluarga serta rakan anda menguasai peraturan permainan dam yang menarik dan intelektual. Watak-watak yang dipilih oleh Sede mempunyai penampilan yang sangat menyenangkan dan menyenangkan dan sangat menarik untuk melihat reaksi mereka semasa permainan. Runut bunyi juga merupakan salah satu kekuatan permainan ini dan menggandakan sisi keseronokan permainan.

Jika anda berminat dengan permainan intelek berbilang pemain, Kids Party Checkers boleh membawakan anda detik-detik hebat bersama rakan anda. Ia adalah permainan teka-teki papan yang kelihatan mudah tetapi mencabar yang boleh menghiburkan pemain dari semua citarasa untuk masa yang lama dengan gaya seni yang luar biasa dan digemari. Memandangkan bahawa agak sedikit tajuk intelektual dikeluarkan untuk Nintendo Switch, permainan ini boleh menyerlah dengan baik antara tajuk genrenya dan memberikan anda masa yang baik. Saya mengesyorkan permainan ini kepada semua pemilik Nintendo.

Permainan - 7.5
Cerita - 7
Muzik - 8
Grafik - 8

7.6

Start typing and press Enter to search