semakan Pupperazzi

Permainan video menawarkan kami pelbagai pengalaman yang menarik dan menyeronokkan yang sememangnya terdapat pelbagai jenis dalam membelinya. Hari ini, dalam bentuk dunia maya permainan video, kita boleh mengalami semua jenis kerja dan aktiviti dan menikmatinya tanpa sebarang risiko. Pupperazzi dari Sundae Moth Studio ialah tajuk yang menyeronokkan dan berbeza di mana anda menjadi jurugambar haiwan peliharaan dan permainan fotografi di mana anda mengambil gambar anjing. Dalam permainan ini, cinta anda terhadap anjing akan disiram dan mengambil gambar mereka akan mengubah perjalanan hidup anda. Anda perlu mengambil gambar yang kreatif dan cantik serta meningkatkan pengikut anda di rangkaian sosial.

Tidak banyak cerita dalam Pupperazzi, terdapat senario kecil tentang dunia permainan, tetapi ceritanya berkisar pada permainan. Anda memainkan peranan sebagai jurugambar dan matlamat anda adalah untuk mengambil gambar anjing di sekitar bandar. Ini bukan bandar biasa dan ia adalah bandar yang penduduknya hanya anjing. Malah, ini adalah bandar di mana anjing memainkan peranan sebagai penjual anjing panas dan menunggang papan selaju. Dalam dunia yang berwarna-warni ini, anjing mempunyai hobi dan pekerjaan dan manusia memainkan peranan sebagai android. Permainan ini menggalakkan anda mengambil gambar anjing yang berbeza sehingga anda kehabisan inventori dan kemudian beralih ke tarikan seterusnya sambil melengkapkan matlamat anda untuk mendapatkan lebih ramai pengikut yang membuka kunci lebih banyak kandungan dan kawasan.

Permainan Pupperazzi memberi tumpuan kepada mengambil gambar anjing, dan ia agak comel. Ia seperti diari di mana anjing yang berbeza memberi anda misi yang berbeza tentang perkara tertentu untuk diambil gambar. Sesetengah daripada ini boleh berbeza daripada mengambil foto dengan penapis tertentu atau mempunyai tiga anjing dan bulan dalam satu foto. Bercakap tentang penapis, terdapat banyak daripadanya dalam permainan ini serta kanta yang berbeza termasuk zum yang lebih baik, gerakan perlahan, piksel dan banyak lagi. Anda mendapat ini daripada membelinya atau hanya melakukan misi.

Wang tunai dalam permainan terdiri daripada tulang emas yang dipanggil Bonks. Dalam permainan ini anda akan mempunyai akses kepada waktu yang berbeza dalam sehari dan secara keseluruhannya terdapat 5 peringkat dengan aktiviti berbeza yang anjing sertai dan 4 daripadanya mempunyai sub-peringkat pagi, tengah hari, petang dan malam. Sub-peringkat ini juga memberi anda misi yang berbeza.

Melengkapkan misi ini memberi anda pengikut, yang membuka kunci lebih banyak lokasi. Anda juga boleh memuat naik foto anjing anda ke platform media sosial yang dipanggil dogNet supaya orang lain boleh menilai dan menilai foto anda, dan dengan cara ini anda juga boleh mendapatkan lebih ramai pengikut. Ini seterusnya dianggap sebagai sistem mudah yang baik. Anda boleh menghiasi anjing dengan pakaian, cermin mata dan topi yang berbeza dan kemudian mengambil gambar menarik mereka. Anda juga boleh membelai anjing dan menunjukkan kasih sayang kepada mereka. Juga, terdapat kedai dalam permainan yang menjual kanta yang berbeza dan pelbagai jenis filem.

Secara umum, semua yang anda lakukan dalam Pupperazzi ternyata menjadi gelung permainan yang menyeronokkan tetapi pendek di mana tiada tekanan ke atas pemain untuk membuat pukulan mengikut cara tertentu – anda boleh sahaja merakamnya. Dapatkan maklum balas positif daripada anjing di sekitar bandar melakukan apa sahaja anda mahu, tetapi agak menggalakkan penyiapan objektif permainan supaya anda boleh terus maju sehingga item wajib habis.

Grafik dalam permainan ini adalah mudah, tetapi dengan mod kamera yang sangat dalam, anda boleh mengambil gambar yang sangat cantik dalam permainan ini. Dari segi bunyi, runut bunyi permainan adalah dalam gaya jazz, yang sepadan dengan mood umum permainan, salakan anjing nipis, semuanya bagus dan menyeronokkan. Malah, pencipta telah bekerja dengan baik dengan segala-galanya dalam bunyi dan kesan visual permainan ini.

Pupperazzi ialah satu lagi permainan pendek comel yang mempunyai permainan santai dan mudah seperti A Short Hike dan Alba: A Wildlife Adventure, tetapi yang ini agak mahal berbanding harga penuhnya dan saya syorkan untuk membelinya secara jualan. , melainkan anda benar-benar ke dalam permainan jenis ini seperti saya, atau anda benar-benar dalam mood untuk pengembaraan singkat seperti ini kerana anda hanya menonton beberapa jam kandungan. Saya benar-benar menikmati masa yang saya habiskan bermain permainan ini, dan saya mengesyorkannya.

Permainan - 8.5
Cerita - 7
Muzik - 8
Grafik - 8.5

8

Start typing and press Enter to search