semakan Startup Company Console Edition

Sebagai permainan simulasi, Edisi Konsol Syarikat Permulaan bertujuan untuk membolehkan pemain menguruskan syarikat permulaan mereka. Dalam permainan ini, matlamat anda adalah untuk menjadi peneraju pasaran dengan menubuhkan syarikat anda sendiri dan menghasilkan produk yang berbeza, dan sebenarnya menguasai pasaran dunia digital dan akhirnya dapat mengalahkan syarikat teknologi besar dunia. Permainan Syarikat Permulaan direka dan dibangunkan oleh studio Denmark Hovgaard Games dan pada asalnya dikeluarkan untuk PC pada tahun 2020 dan kini, selepas tiga tahun masa ini, ia telah dikeluarkan di bawah label Edisi Konsol untuk konsol generasi baharu dan Nintendo Switch. Tajuk ini ialah permainan kotak pasir simulasi perniagaan di mana anda adalah Ketua Pegawai Eksekutif syarikat baharu dan ditugaskan untuk membina tapak web anda dari awal dan mengembangkannya dari semasa ke semasa untuk bersaing dengan gergasi teknologi terbesar di planet ini. bersaing

Tiada cerita dalam permainan ini. Walau bagaimanapun, matlamat permainan ini adalah untuk menguruskan syarikat yang anda buat dari awal. Matlamat anda adalah untuk menambah baik produk anda dan menjadi syarikat yang lebih kukuh menggunakan sumber yang anda kumpulkan sepanjang permainan. Dalam permainan Edisi Konsol Syarikat Permulaan, anda memulakan permainan anda dengan mencipta tapak web anda sendiri. Tapak ini terletak di salah satu daripada enam bahagian berbeza di bawah tajuk platform beli-belah, media sosial, perkhidmatan penstriman langsung, platform penempatan dan banyak lagi.

Pada mulanya tidak kira bahagian mana yang anda pilih. Bagaimanapun, ia tidak banyak memberi kesan kepada permainan. Selepas mencipta laman web anda, anda mula membangunkannya dan meningkatkan popularitinya dengan pengiklanan. Memandangkan anda tidak boleh melakukan perkara ini bersendirian, anda perlu mengupah orang baharu untuk syarikat anda. Terdapat 12 jenis pekerja yang berbeza seperti penyelidik, pereka bentuk, pembangun dan pengurus HR. Pekerja diringkaskan seperti berikut: pereka laman web, pembangun dan pembangun utama.

Penyelidik membolehkan kami membuka kunci teknologi baru, sysadmin untuk menyewa pelayan atau menghasilkan bahan untuk memulakan pelayan kami sendiri, pengurus jualan untuk membuat wang dengan mengiklankan di laman web kami, kakitangan sokongan untuk meningkatkan kepuasan pengguna. Sebagai tindak balas kepada permintaan sokongan anda, pemasar menyediakan teks dan imej yang diperlukan untuk iklan yang anda berikan untuk membuat tapak anda dikenali. Tingkatkan semangat pekerja anda dengan melaraskan perkara seperti waktu kerja dan percutian untuk mencari pekerja baharu yang sesuai untuk syarikat anda, dan akhirnya, pengurus subkontraktor akan membantu anda mencari pekerjaan penyumberan luar.

Dalam permainan Edisi Konsol Syarikat Permulaan, yang mempunyai permainan yang sangat menyeronokkan, semuanya menjadi rumit apabila syarikat kami berkembang. Di sinilah permainan ini benar-benar menonjol dan mencabar anda. Selepas titik tertentu, bilangan kakitangan yang anda perlukan untuk mendapatkan sumber yang diperlukan meningkat dengan ketara. Apabila tapak anda berkembang dari semasa ke semasa, anda memerlukan lebih ramai pekerja. Dalam permainan ini, anda benar-benar mengalami pengurusan mikroskopik, kerana pengambilan, latihan, penempatan dan pelancaran pengurus hanya menjadi tugas yang membosankan. Jika ia adalah perkara sekali sahaja, itu mungkin tidak mengapa, tetapi masalahnya ialah dari masa ke masa, sama seperti di dunia nyata, pekerja bersara dan anda perlu menguruskan mereka semula. Dalam permainan lewat anda juga memerlukan lebih banyak automasi, yang kebanyakannya digunakan dengan pekerja serta mencipta pelayan baharu.

Jika ada satu perkara yang lebih penting daripada grafik dalam permainan pengurusan, itu ialah antara muka pengguna. Antara muka permainan Syarikat Permulaan adalah sangat mesra pengguna, ia disediakan untuk memudahkan kerja pemain. Dalam struktur di mana anda boleh mencari dengan serta-merta apa yang anda cari dan tidak memaksa anda, pembangunan Dehangan di kawasan ini patut dipuji.

Grafik permainan ini cantik dan terperinci. Khususnya, pelbagai produk dan syarikat permainan ini direka dengan cara yang menyeronokkan dan terperinci, membolehkan pemain mendapat pengalaman yang lebih realistik dalam mengurus syarikat mereka. Selain itu, kesan bunyi permainan adalah menyeronokkan dan membantu menjadikan persekitaran permainan menyeronokkan.

Permainan Syarikat Permulaan ialah pilihan yang bagus untuk mereka yang menggemari permainan simulasi. Dengan grafik yang cantik, kesan bunyi dan permainan yang menyeronokkan, ia menawarkan permainan yang bertujuan untuk membolehkan pemain menguruskan syarikat mereka. Dalam permainan ini, pengurusan berdasarkan pemantauan dan kawalan ketat setiap orang menjadi tugas yang meletihkan dari semasa ke semasa dan boleh mencabar anda. Keseronokan apabila anda baru memulakan syarikat adalah hebat – satu hari anda berjaya, tetapi keesokan harinya anda membuat kesilapan dan anda boleh menyalahkan diri sendiri, ia sangat bagus untuk melihatnya dalam permainan simulasi dan mencuba. Ia menyeronokkan untuk membina tapak web kegemaran anda atau syarikat teknologi dari bawah. Jika anda suka permainan simulasi, anda pasti perlu mencuba tajuk ini.

Permainan - 9
Cerita - 8.5
Muzik - 8.5
Grafik - 8.5

8.6

Start typing and press Enter to search