semakan Stitch

Biasanya terdapat kebimbangan mengenai port permainan mudah alih untuk konsol bahawa produk akhir tidak berfungsi dengan baik. Kerana kebanyakan permainan mudah alih berada di jalan pembangunan kasar, kerana pencipta mereka tidak memperuntukkan dana yang cukup atau berada di tengah -tengah jalan dan akhirnya perlu membayar kos wang.

Sudah tentu, beberapa permainan mudah alih, seperti Monument Valley, yang masih berjaya ketika mereka dibebaskan untuk konsol. Ini juga terpakai kepada permainan jahitan bahawa produk baru adalah Lykke Studio. Apabila saya mula -mula melihat imej permainan ini di kedai Nintendo Switch Eshop, saya sepenuh hati di hati dan benar -benar terpesona saya.

Anda mungkin pernah meneka apa permainan jahitan itu, kerana tajuknya hanya mencerminkan segala -galanya dan ia menyatakan konsep asalnya dengan baik. Ia adalah permainan teka -teki yang agak mudah yang menggunakan unsur -unsur silang, jumlah mudah dan pengiktirafan corak. Ini diberikan kepada anda sekeping imej yang lebih besar dengan struktur rangkaian dengan satu siri nombor di atasnya. Setiap nombor ini mewakili satu warna dan apabila anda mengetahui di mana semua bahagian penomboran pergi, anda pergi ke bahagian seterusnya templat, dan selepas beberapa ketika, anda melengkapkan imej yang menyenangkan yang anda boleh dalam pertunjukan galeri anda.

Jangan mengharapkan untuk menghadapi corak mudah dalam permainan ini. Pada mulanya anda harus berurusan dengan penyempurnaan mereka dalam masa kurang dari sepuluh minit, tetapi sebaik sahaja anda pergi sedikit lagi, anda akan menghadapi reka bentuk yang kompleks dan luas yang dapat diselesaikan selama berjam -jam atau hari dan ini bergantung sepenuhnya pada jumlahnya kesabaran dan ketekunan. Dengan cara ini, jika anda mencari cabaran yang lebih serius, Stitch mempunyai corak samar -samar khusus yang menguji kemahiran anda.

Secara keseluruhannya, permainan permainan ini mempunyai sifat yang sangat menarik dan tenang, yang sangat bagus untuk beberapa jam masa lapang. Anda boleh menjalankan permainan ini dan menyelesaikan teka -teki di mana sahaja yang anda mahukan dan pada bila -bila masa yang anda mahukan. Apabila anda memasukkan butiran permainan dengan lebih tepat, anda akan mendapati bahawa ia sangat santai.

Stitch juga menggunakan mata dalam talian yang akan membantu anda meletakkan rakan -rakan anda dalam cabaran bersilang. Dengan setiap kali anda melengkapkan teka -teki, anda mendapat mata yang akan memaksa anda untuk menjejaki kemajuan anda. Terdapat juga sistem panduan yang membimbing anda untuk mencari trek yang betul. Kawalan juga mempunyai prestasi sederhana. Saya cadangkan anda menggunakan skrin sentuh untuk memainkan permainan yang sangat mudah. Apabila permainan berlangsung, anda akan mendapati bahawa anda perlu meningkatkan pergerakan anda, yang seterusnya membawa kepada penciptaan permainan yang cepat dan tepat.

Grafik, Stitch adalah karya seni yang hebat yang benar -benar menakjubkan dalam skrin sentuh dan Nintendo. Palet warna yang pelbagai yang digunakan dalam persekitaran reka bentuk dan permainan sangat indah, dan pelbagai reka bentuk dan warna ini banyak membantu dalam dinamik visual permainan. Supaya apa sahaja yang ditonton dalam permainan ini tidak mengecewakan dan setiap kali ia menunjukkan sesuatu yang baru. Muzik juga termasuk satu set lagu -lagu lembut dan lembut yang menambah sifat permainan yang lebih menarik. Walau bagaimanapun, mereka tidak begitu bervariasi, dan jika terdapat muzik yang lebih baik, ia akan menjadi sangat hebat.

Singkatnya, Stitch adalah salah satu permainan relaksasi Nintendo Switch yang menggunakan idea yang sangat pelik dan telah menggunakannya secara artistik dalam struktur keseluruhannya. Saya benar -benar menikmati nombor dan warna bersama -sama untuk akhirnya mencipta imej yang indah dan menarik, dan lebih menarik, anda tidak mempunyai batasan masa atau tekanan semasa melakukan perkara -perkara ini. Selepas menghabiskan hari yang panjang, anda telah melakukan banyak kerja dan mencari hiburan artistik yang tenang, permainan jahitan dapat memenuhi jangkaan anda dengan baik.

Permainan - 8
Cerita - 8
Muzik - 7
Grafik - 8.5

7.9

Start typing and press Enter to search