semakan Superfidos

Kebanyakan permainan platform yang telah diterbitkan dalam beberapa tahun kebelakangan ini telah memilih protagonis mereka daripada kalangan haiwan seperti anjing dan kucing. Antara tajuk yang paling terkenal, kita boleh menyebut permainan Space Tail: Every Journey Leads Home and Stray, walaupun yang terakhir tidak dianggap sebagai tajuk platformer tulen, tetapi unsur-unsur genre ini digunakan dalam permainan. Idea menggunakan haiwan ini boleh menjadi hebat untuk sesetengah pemain dan mereka boleh mengalami detik hebat bersama mereka. Tetapi jika pembangun permainan sedemikian tidak dapat menerapkan elemen permainan dengan betul, mereka tidak sepatutnya mengharapkan kejayaan produk akhir mereka.

Superfidos ialah permainan platformer 2D yang dibangunkan oleh Red Suit Studios dan dikeluarkan baru-baru ini untuk konsol Xbox dan Nintendo Switch. Permainan ini dianggap sebagai ciptaan pertama studio ini, yang berhasrat untuk memodenkan elemen platform dengan pendekatan dunia terbuka, tetapi malangnya, permainan ini gagal mencapai matlamat jangka panjangnya, dan akibatnya, ia adalah permainan yang rendah. produk berkualiti dengan prestasi purata.disediakan kepada penonton.

Kisah Superfidos adalah menyeronokkan dan menarik serta menawarkan kandungan yang menarik, tetapi ia tidak dapat menyelesaikan kekurangan dan kelemahan permainan atau mengisi kekosongan dan tidak benar-benar menambah sesuatu yang istimewa atau cemerlang pada permainan. . Kisah permainan ini berlaku di bandar Fluffington dan bermula di mana seorang ahli sihir jahat bernama Lux ‚Äč‚Äčtelah menculik semua orang yang berjalan, memberi makan, dan bermain dengan anjing. dipenjarakan di tempat yang tidak diketahui. Kini tiga anjing dalam cerita kami bernama Kenny, Lenny dan Max mesti memulakan pengembaraan mereka melalui pelbagai peringkat yang berakhir dengan pertempuran dengan bos dan melepasi semua jenis halangan dan perangkap dan musuh supaya mereka akhirnya boleh Memusnahkan ahli sihir jahat dan memulihkan keamanan ke bandar sekali lagi dan tunjukkan kepada Lux bahawa kasih sayang dan penjagaan sentiasa mengatasi ketakutan.

Dunia Fluffington sangat luas dan terdapat biom dan 8 persekitaran dengan keadaan cuaca yang berbeza sama sekali, yang sangat hebat dari segi kepelbagaian alam sekitar. Anda bermain sebagai salah satu daripada tiga wira anjing comel dalam cerita dan melengkapkan tahap berbeza yang terdiri daripada beberapa kawasan yang saling berkaitan, mengumpul semua jenis kuasa, sihir dan banyak lagi di sepanjang jalan. Perjalanan akan membantu anda. Dunia permainan ini penuh dengan rahsia, teka-teki platforming dan pelbagai cabaran, yang dipertimbangkan dengan cara yang berbeza untuk mendekati dan menyelesaikannya.

Dalam bahagian permainan Superfidos, anda hanya perlu melalui semua jenis halangan dan bahagian platforming sehingga anda akhirnya mencapai portal, dan dengan memasuki portal ini, anda hanya pergi dari satu tahap ke tahap yang lain, yang disokong oleh skrin pemuatan sederhana. Mereka juga berasingan. Anda mesti mengumpul permata dalam perjalanan anda untuk membuka pintu ke tempat baharu.

Salah satu masalah utama dengan permainan permainan ini ialah sistem lompatan, kawalan lompatan adalah luar biasa. Permainan ini mempunyai animasi melompat paling teruk yang pernah saya lihat dalam permainan platformer. Dalam tajuk ini, kelajuan lompatan adalah sangat perlahan, dan protagonis berasa seperti peluncur yang terapung di udara semasa melompat, dan ini menjejaskan keseluruhan permainan, kerana melompat adalah sebahagian besar daripada mana-mana permainan. Ia menjadikan platformer yang anda’ akan bermain banyak kali.

Kesan visual dan grafik permainan ini mempunyai butiran yang rendah dan tidak sesuai dengan permainan hari ini. Pada pendapat saya, pencipta tidak menghabiskan banyak masa dalam mereka bentuk model watak dan perincian persekitaran permainan dan telah memberi lebih tumpuan kepada permainan. Secara umum, kita boleh mengatakan bahawa grafik permainan ini bukanlah yang paling cantik, tetapi terdapat kepelbagaian yang cukup dalam persekitarannya untuk menarik perhatian pemain. Kesan bunyi dan muzik juga boleh diterima, walaupun kesan bunyi benar-benar buruk pada beberapa titik.

Permainan Superfidos mempunyai banyak potensi terbuang dalam pelbagai bahagiannya, malah menggunakan shags kerana protagonis tidak dapat menyelesaikan banyak kelemahan dan masalahnya. Saya rasa permainan ini masih mempunyai banyak kerja yang perlu dilakukan untuk memberikan pengalaman platformer yang lebih baik dan menarik dan pembangun perlu menambah banyak perkara padanya dan meningkatkan prestasi keseluruhannya. Pada masa ini, permainan Superfidos tidak dapat mengenali jenis penontonnya dan menyesuaikannya dengan suasana umum permainan, dan banyak masalah telah menghalang realisasi penuh idea yang digunakan di dalamnya. Dalam keadaan semasa, agak sukar untuk mengesyorkan permainan ini kepada semua pemain, tetapi jika anda seorang pencinta haiwan dan gemar bermain permainan gaya platformer, permainan ini sedikit sebanyak dapat memenuhi jangkaan anda.

Permainan - 6
Cerita - 7
Muzik - 6.5
Grafik - 6

6.4

Start typing and press Enter to search