semakan Mario Strikers: Battle League

Permainan Mario Strikers: Battle League dengan segala masalahnya boleh memberikan pengalaman yang menghiburkan kepada penonton.
Kini, pelbagai permainan sukan telah dibuat berdasarkan watak Mario dan rakan-rakannya, dan ia telah cuba memberikan pengalaman berbeza kepada pengguna melalui setiap siri. Pada tahun 2005, versi pertama siri Mario Strikers telah dikeluarkan untuk Gamecube, dan ia mungkin tidak dianggap sebagai sistem sel sel berkualiti tinggi yang eksklusif, tetapi ia mempunyai peminatnya sendiri dan mampu memberikan pengalaman yang menarik dan penuh kasih sayang dalam dua versi. Sukan bola sepak mempersembahkannya dengan cara yang sama sekali berbeza.

Walau bagaimanapun, 14 tahun telah berlalu sejak ansuran terakhir siri Mario Strikers dan tiada berita mengenai permainan itu sehingga Nintendo mengumumkan pada 2021 bahawa Mario Strikers: Battle League akan datang secara eksklusif kepada Nintendo Switch pada 2022. Kini selepas 15 tahun, kami melihat Mario Strikers baharu dan persoalan utamanya ialah, sejauh manakah Battle League telah membantu menarik pengguna? Permainan ini mempunyai beberapa isu seperti kandungan rendah, tetapi ia menawarkan tema yang menyeronokkan.

Mario Strikers: Battle League ialah permainan bola sepak di mana pemain bersaing dengan AI atau satu sama lain dalam pasukan berempat. Apabila anda memulakan permainan, anda boleh memasuki bahagian latihan dan latihan, dan jika anda tidak tahu tentang struktur Battle League, jangan risau. Kerana, bahagian pendidikan Mario Strikers: Battle League mengajar anda semua peraturan dan mekanisme permainan supaya anda boleh mempelajari konsep asas, menggunakannya dalam pertandingan dengan kecerdasan buatan dan bersedia untuk bersaing dengan pemain lain dalam dunia permainan.
Struktur permainan juga adalah sedemikian rupa sehingga anda boleh menghantar kepada rakan sepasukan anda, menembak atau menyeberang dari bahagian yang berbeza di padang. Sudah tentu, pasukan pengeluaran telah menggunakan elemen lain yang menyeronokkan dan lucu supaya permainan mempunyai struktur yang berbeza sama sekali. Semasa anda berlumba, anda akan melihat kiub yang masing-masing menawarkan item dari dunia Mario, seperti pisang, bintang, penyu hijau dan merah, dan seumpamanya. Kini anda boleh menggunakan item ini sebagai penghalang kepada pasukan lawan dan memudahkan anda untuk maju di atas padang dan menjaringkan gol.

Juga, kehadiran bola khas membolehkan anda menggunakan tangkapan khas dan berkuasa. Sudah tentu, bola yang disebutkan hanya aktif untuk beberapa saat dan anda mesti menggunakannya dengan betul dan apabila anda menembak, anda mesti meletakkan bar khasnya pada tahap yang betul, jika tidak, pukulan anda tidak akan mempunyai kuasa yang diperlukan. Untuk mendapatkan bola daripada pemain pasukan lawan, anda boleh menggunakan item yang disebutkan, atau anda boleh mendapatkan bola dengan menendang, menendang atau mengetuk mereka ke dalam padang. Dalam pada itu, tidak salah untuk menyebut kewujudan Gear yang berbeza. Setiap watak mempunyai beberapa Gear dan setiap Gear menggunakan perubahan pada statistik dan status pemain selain daripada perubahan penampilan. Sebagai contoh, sesetengah daripada mereka meningkatkan kekuatan Mario atau yang lain meningkatkan kelajuannya dalam permainan. Walau bagaimanapun, pemain perlu mendapatkan gear melalui wang dalam permainan, dan sistem ganjaran permainan adalah sesuatu yang boleh mengganggu anda sedikit sebanyak kerana permainan menjadi membosankan selepas beberapa jam. Selain itu, mempunyai 10 watak yang boleh dimainkan tidak mencukupi dan saya harap kita dapat melihat lebih banyak watak dari dunia Mario dalam Mario Strikers: Battle League.

Dari segi kandungan, Mario Strikers: Battle League mempunyai mod dalam talian (pertandingan dengan pemain lain), persaingan AI serta koperasi luar talian dan mod Vs supaya anda boleh mengalami permainan dengan rakan anda dengan cara yang berbeza. Walau bagaimanapun, jika anda bukan peminat pengalaman dalam talian Mario Strikers: Battle League, selepas hampir lima jam, semua kandungan permainan akan menjadi berulang untuk anda. Sebaliknya, persaingan dengan pemain atau rakan lain memberikan lebih keseronokan kepada penonton kerana struktur permainan yang berbeza setiap orang dan pertempuran yang lebih menarik. Selain itu, cara anda bermain menentang pemain sebenar telah diubah dan anda tidak lagi boleh mengambil item atau bola pukulan kuasa secara bebas seperti sebelum ini.Oleh itu, Mario Strikers: Battle League, tidak seperti persaingan dengan kecerdasan buatan, dalam persaingan dengan pemain sebenar menawarkan pengalaman yang serius dengan kandungan yang lucu dan lucu, dan gabungan kedua-dua ciri ini akan menghiburkan anda dengan baik. Mario Strikers: Battle League mempunyai kesan visual yang baik dan pasukan produksi telah cuba mereka bentuk animasi yang terhasil daripada hits, pemain memukul dinding padang dan perkara yang serupa supaya penonton dapat berkomunikasi dengan mereka dengan baik dan ia telah berjaya dengan cara ini. Reka bentuk Gears boleh diterima untuk permainan di peringkat Mario Strikers: Battle League dan ia sangat berkesan dalam permainan.

Walau bagaimanapun, jenis reka bentuk stadium adalah salah satu perkara yang menarik bagi jabatan reka bentuk. Herteam boleh memilih stadium pilihan mereka dan stadium akhir adalah gabungan dua stadium yang dipilih oleh pemain. Dari sudut pandangan teknikal, Mario Strikers: Battle League tidak mempunyai sebarang masalah khas, dan pengguna boleh mempunyai pengalaman yang lancar dalam kedua-dua mod dok dan mudah alih tanpa pepijat dan bingkai jatuh. Muzik permainan mempunyai reka bentuk yang baik dan mendorong mood yang baik, dan pada akhirnya, selepas 15 tahun, Mario Strikers: Battle League mungkin bukan produk yang boleh menghiburkan anda untuk masa yang lama, tetapi jika anda ingin bersaing dan bersaing dengan pemain lain. Jika anda berminat, anda akan mempunyai banyak keseronokan.

Mario Strikers: Battle League

permainan - 6.6
cerita - 7.5
muzik - 7
grafik - 7.1

7.1

Start typing and press Enter to search