semakan Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge berjaya menyampaikan pengalaman aritmetik klasik dan, dengan semua masalahnya, menghiburkan pemain secara menyeluruh.
Siri animasi Ninja Turtles 80-an bersama-sama dengan permainan video yang menampilkan watak-watak cantik ini pada konsol Nintendo merupakan salah satu sebab utama mengapa kebanyakan pengguna hari ini mempunyai kenangan tentang Teenage Mutant Ninja Turtles dan rakan-rakan mereka. Sememangnya, dalam pada itu, seseorang tidak boleh menafikan animasi bersiri 2003 yang memainkan peranan penting dalam memperkenalkan siri ini sekurang-kurangnya kepada pengguna Iran. Hari ini, pelbagai animasi dan permainan telah dikeluarkan, tetapi ia bukan kualiti yang diperlukan, dan keluaran permainan video yang sesuai dengan nama Teenage Mutant Ninja Turtles adalah apa yang pengguna mahukan.Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge dengan cepat menjadi produk yang sangat dinanti-nantikan untuk peminat permainan Beat ’em Up dan Teenage Mutant Ninja Turtles. Mungkin sebab utamanya ialah reka bentuk dua dimensi dan klasik permainan, dan studio Tribute Games mengumumkan bahawa ia berhasrat untuk memberikan pengalaman nostalgia sepenuhnya. Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge keluar sekarang dan secara keseluruhan, ia menawarkan pengalaman yang menawan, nostalgia dan menggembirakan, tetapi terdapat beberapa isu yang melanda permainan.

Kisah permainan ini berkaitan dengan vandalisme Krang, Shredder dan beberapa watak jahat dunia TMNT lain yang berhasrat untuk mendapatkan kuasa melalui tindakan mereka dan dalam pada itu memusnahkan kura-kura yang indah dalam cerita itu bersama dengan tuan mereka. Dalam permainan Beat ’em Up, biasanya cerita bukanlah sesuatu yang difokuskan dan pencipta berniat untuk menghiburkan dan menarik penonton melaluinya, tetapi cerita dan naratif lebih kepada pengungkit untuk mendorong pemain ke dunia permainan dan menghiburkan. mereka melalui permainan Ia.

Semasa Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, watak Raphael, Leonardo, Michael Angelo, Donatello, Splinter dan April tersedia untuk anda dari awal, dan selepas menamatkan permainan buat kali pertama, watak Casey Jones juga dikeluarkan . Perkara pertama yang menjadikan Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge pengalaman yang menyeronokkan dan menarik ialah reka bentuk watak dan sistem tempur mereka. Ketujuh-tujuh watak mempunyai statistik dan kuasa mereka sendiri. Oleh itu, bergantung pada perkara seperti kelajuan, kekuatan dan jarak memukul watak, anda boleh memilih salah satu daripada mereka dan mula bertarung.

Sistem pertarungan permainan sedemikian rupa sehingga pukulan biasa dan gerakan khas dipertimbangkan untuk setiap watak. Tendangan biasa boleh digunakan hanya dalam mod lompat tunggal, mod lompat dua dan selepas mengelak. Setiap item ini dan reka bentuk yang baik telah membolehkan anda melakukan serangan yang berbeza dan menggabungkannya antara satu sama lain semasa pertempuran dengan musuh dan untuk reaksi yang sesuai. Kini, pergerakan khas setiap watak digunakan dalam tiga cara berbeza, dan semasa peningkatan tahap watak, penggunaan hit khas juga dikeluarkan dalam situasi yang berbeza. Sudah tentu, anda tidak akan dapat menggunakan pukulan istimewa anda bila-bila masa anda mahu, dan mengisi bar khas dengan menggunakan Taunt atau memusnahkan musuh lain.

Kulit setiap watak mempunyai reka bentuk yang sangat baik dan direka dengan tepat mengikut ciri watak mereka. Contohnya, Donatello, yang suka bermain permainan video dan membina gajet, duduk di sudut dan bermain dengan konsol pegang tangan untuk mengisi bar hit khasnya. Selain itu, menangkap dan membaling musuh adalah satu lagi perkara yang ditawarkan permainan untuk memusnahkan musuh. Sebaliknya, struktur pengakhiran Shredder’s Revenge adalah sedemikian rupa sehingga watak pilihan anda mempunyai urutan penamatnya sendiri. Oleh itu, tujuh watak dan tujuh urutan istimewa dalam cutscene terakhir adalah kandungan tambahan yang ingin digunakan oleh penerbit untuk meningkatkan nilai ulang tayang. Sudah tentu, nilai sebenar memainkan semula permainan adalah untuk mengalaminya bersama rakan anda. Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge menyokong sehingga 6 pemain dalam koperasi, dan apabila bilangan rakan sepasukan meningkat, kita menyaksikan pertempuran yang lebih sesak, gila dan menarik.

Walau bagaimanapun, masalah utama dengan Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge adalah berkaitan dengan musuh dan prestasi tahap kesukaran dalam mod co-op. Biasanya, dalam permainan yang serupa seperti Streets of Rage 4, dengan pertambahan bilangan pemain, kita melihat lebih banyak musuh dan pertempuran dengan mereka menjadi lebih sukar, dan ini menjadikan pemain lebih tercabar. Sementara itu, dalam Shredder’s Revenge, kami tidak melihat isu ini sama sekali, dan bilangan pemain yang tinggi menjadikan peringkat itu diselesaikan dalam masa yang paling pantas dan paling mudah, malah lebih banyak musuh dalam persekitaran tidak membantu, kerana musuh biasanya tidak memberikan sebarang cabaran. Mereka tidak memberi

Dalam mod biasa, ia mengambil masa hampir dua jam untuk menyelesaikan 16 peringkat Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, dan mod permainan koperasi malah boleh meningkat masa ini kepada satu setengah jam. Sebaliknya, walaupun kita melihat reka bentuk yang berbeza untuk musuh-musuh permainan, mereka semua direka pada tahap kesukaran yang sama. Biasanya kita akan melihat lebih banyak musuh yang mencabar apabila kita mencapai peringkat akhir, tetapi Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge menawarkan lebih daripada struktur kasual dan ringkas. Oleh itu, kesan utama kelemahan ini menunjukkan dirinya dalam bahagian koperasi dan hanya apabila anda ingin menikmati permainan, anda akan melihat kredit akhir. Sistem mencari jodoh permainan pada komputer juga sedemikian rupa sehingga anda mungkin mempunyai ping tinggi semasa bermain dengan pemain lain. Oleh itu, adalah dicadangkan untuk mengalami permainan dalam mod co-op, pastikan anda mengalaminya bersama rakan anda. Antara kandungan permainan lain, kita boleh menyebut mod arked. di mana tiada berita menaik taraf watak semasa melakukan langkah-langkah dan kami melihat lebih banyak unsur klasik seperti beberapa nyawa. Oleh itu, jika anda kehabisan nyawa, anda akan menjadi Game Over. Jika anda memerlukan sedikit lagi cabaran, arked ialah pilihan yang tepat untuk anda.

Secara visual, Tribute Games Studio telah menggunakan reka bentuk nostalgia dan 2D dan telah berjaya dengan cara ini. Selain itu, reka bentuk cutscenes permainan adalah serupa dengan animasi Ninja Turtles klasik, dan dalam pengertian ini, ia memberikan rasa nostalgia. Selain daripada masalah yang dinyatakan dalam reka bentuk musuh permainan, semua bos mempunyai reka bentuk yang sangat baik dan setiap daripada mereka melawan anda dengan cara yang istimewa. Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge mempunyai prestasi yang baik dalam jabatan teknikal dan telah dilaksanakan tanpa bingkai jatuh atau pepijat tertentu, dan pengguna boleh mengalami pengalaman yang lancar tanpa sebarang masalah.

Muzik permainan juga memberikan rasa nostalgia dan bagus, dan setiap peringkat permainan mempunyai muziknya sendiri. Walau bagaimanapun, bahagian terbaik episod ini adalah berkaitan dengan alih suara, di mana kita melihat kembalinya semua pelakon suara Teenage Mutant Ninja Turtles versi 1987, dan ini telah menjadikan pengguna lama dan baharu berhubung sepenuhnya dengan Teenage Mutant Ninja Turtles. : Dendam Shredder. Akhirnya, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge ialah produk yang menghiburkan dan berbaloi. Berharga dalam erti kata bahawa ia benar-benar berjaya dalam mencapai matlamatnya untuk menyediakan pengalaman klasik dan menawarkan permainan yang menarik, nostalgia dan menarik, tetapi kewujudan masalah dalam sistem mencari jodoh untuk pengguna Iran bersama-sama dengan masalah dalam reka bentuk musuh dan mereka. tahap kesukaran menyebabkan Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge tidak dapat menunjukkan potensi sebenar seperti yang sepatutnya.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

permainan - 8
cerita - 8.3
muzik - 7.5
grafik - 7.7

7.9

Start typing and press Enter to search